Creëer een band met je klant app

Deze app is het ‘Zwitserse zakmes’ voor professionals die commercieel succesvoller willen zijn. Bart Groothuis heeft in deze gratis app de belangrijkste thema’s en tips uit zijn boeken Verkoop jezelf en Creëer een band met je klant bij elkaar gebracht. In deze handige en overzichtelijke app vind je tips om je voor te bereiden op een allereerste kennismaking met een nieuwe relatie, schrijven van offertes, managen van verwachtingen, omgaan met aapjes en nog veel en veel meer.

De app bestaat uit drie delen/tabbladen:
- De eerste tab is een quiz. Je krijgt tien vragen voorgelegd met alledaagse situaties die je als professionals tegen kunt komen. Na beantwoording van de quizvraag krijg je een uitgebreide uitleg. Bij een aantal vragen vind je de uitleg in de vorm van een kort filmpje. Voorbeeld van een quizvraag: Je hebt net een offerte uitgebracht en de klant is helemaal enthousiast over je aanpak. Alleen… de prijs vindt hij een probleem. Geef jij korting?
- Op de tweede tab vind je een korte uitleg en veel tips bij alle fasen in het verkoopproces, dat bestaat uit: Eerste contact fase, Offertefase, Besluitvormingsfase, Implementatiefase, Gebruiksfase. Wat zijn de belangrijkste do’s-and-dont’s in iedere fase?
- De derde tab bevat een encyclopedie. Je vindt er een uitleg en tips bij veel voorkomende begrippen waar je in je commerciële contacten met klanten mee te maken kunt krijgen.

Deze gratis app is beschikbaar voor Apple en Android.

Screen shots van de app

BNR Commercial voor de app

De radiocommercial van Bart over de 'Creëer een band met je klant app'. Uitgezonden in de week van 10 juli 2017.
Luister nu.